24ч доставка! Оригинални продукти!
Menu
Кошница
Няма продукти в кошницата.

Pyunkang Yul

Разработен от известната клиника за ориенталска медицина Pyunkang в Корея, известна с лечението на атопични кожни заболявания, Pyunkang Yul е нов бранд, който предлага революционен подход в грижата за кожата. Всички техни продукти съдържат абсолютният минимум от съставки за оптимален резултат, като са премахнати ненужните, изкуствени и ароматизирани сред тях. Всяка съставка, използвана от Pyunkang Yul, е хипоалергенна, избрана за най-нежна и безопасна закожата. С Pyunkang Yul, вашата кожа ще намери своя оптимален баланс за блестящ тен. Продуктите Pyunkang Yul не се тестват върху животни. Компанията използва само растителни екстракти във високи концентрации.

Filters
Покажи като Матрица Списък
Подреди по
Покажи на страница

ОВЛАЖНЯВАЩ СЕРУМ Pyunkang Yul Moisture Serum 100мл

Серумът за лице Pyunkang Yul Moisture Serum е предназначен да подобри състоянието на вашата кожа като я хидратира в дълбочина и я предпазва от загуба на влага.

51,00 лв.

ПОЧИСТВАЩА ПЯНА С НИСКО PH Pyunkang Yul Low pH Pore Deep Cleansing Foam 100мл

Дълбоко почистващата пяна с ниско Ph Low pH Pore Deep Cleansing Foam на корейският бранд Pyunkang Yul образува нежна пяна и почиства перфектно замърсяванията и отстранява мъртвите клетки, като същевременно се грижи за порите.

28,00 лв.

ПИЛИНГ ГЕЛ Pyunkang Yul Peeling Gel 100мл

Нежната гел текстура прониква дълбоко в кожата и я овлажнява ефективно след ексфолиране без да дразни кожата, като видимо намалява размера на порите.

34,00 лв.

ПОДХРАНВАЩ ТОНЕР ЕСЕНЦИЯ Pyunkang Yul Essence Toner 100мл

Pyunkang Yul Essence Toner представлява обогатен тонер есенция 2 в 1, който ефективно помага на кожата да задържи влагата в нея, защитава я от вредните въздействия на околната среда, подхранва кожата и увеличава естествения ѝ блясък.

28,00 лв. 24,00 лв.

ОВЛАЖНЯВАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ Pyunkang Yul Moisture Cream 100мл

Овлажняващият крем за лице Pyunkang Yul Moisture Cream задържа влагата в кожата през целия ден, предотвратява появата на проблеми като зачервяване, сърбеж и раздразнения, придава здравословен блясък и не съдържа никакви изкуствени аромати, оцветители и хипоалергенни съставки.

63,00 лв.

ПОДХРАНВАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ Pyunkang Yul Nutrition Cream 100мл

Подхранващият крем Pyunkang Yul Nutrition Cream интензивно овлажнява и подхранва в дълбочина сухата кожа, озарява и омекотява, като подобрява значително общото ѝ състояние.

63,00 лв.