24h Delivery. Genuine products.
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.

Anua

Добре дошли в света на корейският бранд Anua, където релаксът среща силата на природата. Основното обещание на Anua се крие в предоставянето на наистина релаксиращо изживяване в грижата за кожата. Техните продукти са внимателно изработени от естествени съставки, подбрани с грижа, за да осигурят максимален комфорт и подхранване на вашата кожа.

 

Filters
View as Grid List
Sort by
Display per page

Anua Heartleaf Pore Control Cleansing Oil 200ml

Почистващото олио на Anua почиства ефективно замърсяванията и излишния себум, оставяйки кожата добре хидратирана и освежена. Продуктът е перфектен за употреба върху проблемна, чувствителна и склонна към акне кожа.

40,00 лв.

Anua Heartleaf 77% Soothing Toner 250ml

Anua Heartleaf 77% Soothing Toner е хидратиращ и успокояващ тонер за лице, формулиран със 77% екстракт от хутиния кордата. Тонерът успокоява раздразнената и чувствителна кожа, и я предпазва от външни раздразнения.

45,00 лв.

Anua Heartleaf Quercetinol Pore Deep Cleansing Foam 150ml

Този ободряваща почистваща пяна е продукт, специално създаден за хората с кожа, склонна към акне, като предлага мощно решение за поддържане на чист и сияен тен.

30,00 лв.

Anua Heartleaf 77 Clear Pad 160ml 70ea

Anua Heartleaf 77 Clear Pad представляват ексфолиращи тампони, съдържащи хутиния кордата и PHA, които нежно ексфолират мъртвите кожни клетки, за да помогнат за намаляване на черните точки, белите точки и пъпките.

47,00 лв.

Anua Heartleaf 80% Soothing Ampoule 30ml

Овлажняваща успокояваща ампула, която e перфектно формулирана, за да успокои, хидратира и овлажни вашата раздразнена кожа.

51,00 лв.

Anua Heartleaf 70% Intense Calming Cream 50ml

Anua Heartleaf 70% Intense Calming Cream е интензивно успокояващ крем с хутиния кордата, който подхранва чувствителната кожа и намалява зачервяванията и раздразненията.

58,00 лв.