24ч доставка! Оригинални продукти!
Menu
Кошница
Няма продукти в кошницата.

Условия за Доставка

9. ДОСТАВКА

asianbeauty.bg извършва доставка в цялата страна до посочен от вас адрес или до офис транспортна фирма Еконт.

Ако продуктите, които желаете да закупите са в наличност, ние ще Ви ги доставим в рамките от 1 до 3 работни дни, считано от момента на потвърждаването на Вашата заявка. Потвърждение на поръчката си получавате на мейла, който сте подали в поръчката. Възможно е да получите потвърждение на поръчка по телефон при разговор с наш администратор.

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е безплатна.

Цени на доставка с Еконт:
 - до куриерски офис 6.50лв
 - до адрес 8.00лв

Поръчки направени до 14ч. през работен ден се обработват и изпращат на същият ден. Поръчки, направени след 14ч. се обработват и изпращат на следващ работен ден. Пратки до адрес се доставят само в работни дни.

ВАЖНО! Всички пратки пътуват с транспортна застраховка и опция 'Преглед'. При извършване на доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от Потребителя и/или упълномощено от него лице.

При констатиране на липси и/или явни недостатъци - външни видими дефекти, повреди, удари и други щети, Потребителят следва да подпише протокол за щети в присъствието на куриера незабавно, както и да уведоми Дружеството на email: info@asianbeauty.bg. При приемане на пратката от Потребителя без забележки, последващи рекламации за липси и явни недостатъци са неоснователни и като такива не следва да бъдат удовлетворявани. В случай, че не бъде изготвен и подписан протокол за щети в присъствието на куриера при получаването на пратката, Потребителят губи правото си на привеждане на констатираните липси и явни недостатъци в съответствие с договора за продажбата.

9.1. Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез куриер до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България. Доставката е за сметка на Потребителя, освен ако противното не е изрично указано на www.asianbeauty.bg

9.2. Преди изпращане на поръчаната стока, asianbeauty.bg има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката. В случай, че купувачът не може да бъде намерен на посочения телефонен номер за доставка е възможно поръчката да не бъде изпратена.

9.3. asianbeauty.bg не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

9.4. Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства asianbeauty.bg си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

9.5. Поръчаните стоки се доставят срещу подпис, като по-големите пратки (по преценка на куриера) се доставят до входа на сградата.

9.6. Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно куриера при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

 

10. ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ

10.1. Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.

10.2. За да упражни правото си по настоящата клауза, Потребителят трябва да уведоми писмено asianbeauty.bg за решението си да се откаже от договора, като индивидуализира стоките, които желае да върне, чрез предоставяне на всички данни за осъществената поръчка и доставка, включително, но не само: съдържание и стойност на поръчката, данни на лицето, направило поръчката, данни на лицето, приело доставката, и дата на доставката.

10.3. Потребителят е длъжен да върне стоките за своя сметка, като ги предаде на asianbeauty.bg или на упълномощено от последното лице, в срок от 14 дни от датата, на която Потребителят е упражнил правото си на отказ от договора.

10.4. В случай че Потребителят не изпълни задължението си по предходната алинея, без да уведоми asianbeauty.bg за забавянето и без да предостави уважителна причина за същото, се счита, че той е оттеглил изявлението си за упражняване на отказ от договора.

10.5. Потребителят няма право да се откаже от договора в случай че предмет на същия са: продукти, направени съгласно индивидуални спецификации или явно персонализирани; продукти, които могат да влошават качеството си или продукти с кратък срок на годност; за вестници, периодични издания или списания, включително вносни и чуждоезични списания; продукти, които не могат да бъдат върнати поради причини, свързани със защита на здравето или хигиената, и които са разпечатани след доставка; запечатани звуко- и видеозаписи или запечатан компютърен софтуер, които са разпечатани след доставка.

10.6. В случай, че при получаване на върнатите стоки бъде установено, че същите са с разпечатана фабрична опаковка (когато се касае за продукти, които не могат да бъдат върнати поради причини, свързани със защита на здравето или хигиената и за запечатани звуко- и видеозаписи или запечатан компютърен софтуер), asianbeauty.bg няма да има задължение да възстанови на Потребителя заплатената цена.

10.7. asianbeauty.bg възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки чрез обратен наложен платеж, по посочена от Потребителя банкова сметка или по друг подходящ начин при изразено желание за това от Потребителя в срок от 14 дни от получаване на върнатите стоки.