24ч доставка! Оригинални продукти!
Menu
Кошница
Няма продукти в кошницата.

Слънцезащита

Предпазването на кожата от вредното UV лъчение е много важно не само за  временното и състояние, но и за удължаване на нейната младост и красота в продължение на много години.
Ето няколко факта за вредното въздействие от продължително излагане на слънце:
- излагането на слънце без специална защита може да причини изгаряния
- някои видове UV лъчи унищожават клетките, които стимулират естественото производство на колаген, което прави кожата по-стара преждевременно
- рискът от образуването на меланом се увеличава
Два вида UV лъчи са вредни за епидермиса: UVA и UVB лъчи.
1. UVA лъчите проникват дълбоко в кожата и унищожават клетките, които стимулират естественото производство на колаген, което води до преждевременно стареене. Лъчи от този спектър също могат да причинят алергични реакции.
2. UVB лъчите действат на повърхността, изгаряйки кожата. Заради това последва защитната реакция на организма - прекомерно производство на меланин - пигмента, който сам по себе си придава този ефект на кожа след слънчеви бани.
Азиатските слънцезащитни продукти за лице имат по-лека текстура. По консистенция те наподобяват по-скоро течна емулсия, която се разпределя лесно, мигновено се абсорбира и не оставя бели следи или усещане за лепкавост. Благодарение на това азиатските продукти за слънцезащита могат да се използват всеки ден и да се прилагат под грим.

Filters
Покажи като Матрица Списък
Подреди по
Покажи на страница

СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ Birch Juice Moisturizing Sunscreen 50мл

Този слънцезащитен крем има много висока степен на защита и същевременно изпълнява ролята на хидратиращ крем. Продуктът не само предпазва кожата от вредните влияния на UV лъчите, а съдържа съставки като сок от бреза и хиалуронова киселина, които хидратират кожата в дълбочина.

46,00 лв.

СЛЪНЦЕЗАЩИТНА ЕСЕНЦИЯ Kao Biore UV Aqua Rich Watery Essence SPF 50+ PA++++(2023) 70г

Biore UV Aqua Rich Watertery Essence SPF 50+ PA ++++ е лека слънцезащитна есенция на водна основа, която ефективно предпазва от вредните UV лъчи, предотвратявайки преждевременното стареене на кожата и слънчевите изгаряния.

45,00 лв.

СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ Beauty of Joseon Relief Sun Rice Probiotics SPF50+/PA++++ 50мл

Beauty of Joseon Relief Sun Rice Probiotics SPF50+/PA++++ представлява уникален химичен слънцезащитен крем със съдържание на оризови трици и комплекс от ферментирали зърнени пробиотици.

41,00 лв.

СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН ХИДРАТИРАЩ ГЕЛ Rohto Mentholatum Hada Labo Koi-Gokujyun UV White Gel SPF 50+ PA++++ 90г

Формулиран с висок слънцезащитен фактор SPF 50+ PA++++ срещу излагане на слънце, този лек хидратиращ гел поддържа кожата овлажнена и сияйна с хиалуронова киселина и витамин С.

65,00 лв.

БАЗА ЗА ГРИМ СЪС СЛЪНЦЕЗАЩИТА Heimish Artless Glow Base SPF50+/PA+++ 40мл

Heimish Artless Glow Base е прекрасна база за грим с SPF50+/PA+++, която изравнява тена на кожата, придава ѝ сияние и нежен блясък.

45,00 лв.

СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ YADAH Cactus Sunscreen SPF 50+ PA ++++ 35мл

Лек слънцезащитен крем с SPF 50+ с екстракт от кактус, който хидратира и защитава кожата от UVA/UVB.

32,00 лв.