24ч доставка! Оригинални продукти!
Menu
Кошница
Няма продукти в кошницата.

Слънцезащита

Предпазването на кожата от вредното UV лъчение е много важно не само за  временното и състояние, но и за удължаване на нейната младост и красота в продължение на много години.
Ето няколко факта за вредното въздействие от продължително излагане на слънце:
- излагането на слънце без специална защита може да причини изгаряния
- някои видове UV лъчи унищожават клетките, които стимулират естественото производство на колаген, което прави кожата по-стара преждевременно
- рискът от образуването на меланом се увеличава
Два вида UV лъчи са вредни за епидермиса: UVA и UVB лъчи.
1. UVA лъчите проникват дълбоко в кожата и унищожават клетките, които стимулират естественото производство на колаген, което води до преждевременно стареене. Лъчи от този спектър също могат да причинят алергични реакции.
2. UVB лъчите действат на повърхността, изгаряйки кожата. Заради това последва защитната реакция на организма - прекомерно производство на меланин - пигмента, който сам по себе си придава този ефект на кожа след слънчеви бани.
Азиатските слънцезащитни продукти за лице имат по-лека текстура. По консистенция те наподобяват по-скоро течна емулсия, която се разпределя лесно, мигновено се абсорбира и не оставя бели следи или усещане за лепкавост. Благодарение на това азиатските продукти за слънцезащита могат да се използват всеки ден и да се прилагат под грим.

Filters
Покажи като Матрица Списък
Подреди по
Покажи на страница

СЛЪНЦЕЗАЩИТНО МЛЯКО YADAH Oh My Sun Protection Milk 50мл

YADAH Oh My Sun Protection Milk е слънцезащитно мляко с минерални филтри с най-високо ниво защита на кожата от вредните UVA и UVB слънчеви лъчи SPF50 PA ++++.

37,00 лв.

ДНЕВЕН СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ Innisfree Daily Mild Sunscreen SPF50+PA++++ 50мл

Освежаващ и овлажняващ дневен слънцезащитен крем с много висока защита (SPF50+PA++++ ) от вредните ултравиолетови лъчи (UVA и UVB). Подходящ за всекидневна употреба за всеки тип кожа.

36,00 лв.

ЗИМЕН СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ Innisfree Moist Winter Barrier Sunscreen 35мл

Слънцезащитният крем Innisfree Moist Winter Barrier Sunscreen предпазва кожата и я поддържа хидратирана и свежа през студените зимни месеци.

35,00 лв.