24ч доставка! Оригинални продукти!
Menu
Кошница
Няма продукти в кошницата.

Some By Mi

Some By Mi вярва, че естествената красота e важна и заслужава особено внимание. Брандът носи името си от корейската дума "mi", което означава "красота", и с гордост произвежда всички свои продукти от натурални съставки в Корея.

Filters
Покажи като Матрица Списък
Подреди по
Покажи на страница

ТОНЕР ЗА ЛИЦЕ Some By Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner 150мл

Some By Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner е ексфолиращ тонер, който хидратира и балансира pH на кожата, като едновременно с това предпазва от появата на акне, раздразнения и разширени пори. Формулиран е с 10.000 ppm екстракт от чаено дърво и три различни вида киселини (AHA, BHA и PHA).

40,00 лв.

ТОНЕР ЗА ЛИЦЕ Some By Mi Galactomyces Pure Vitamin C Glow Toner 200мл

Some By Mi Galactomyces Pure Vitamin C Glow Toner представлява озаряващ тонер за лице, който съдържа 88% галактомисес и 10,000ppm чист Витамин С за интензивна изсветляваща грижа.

44,00 лв.

СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ Some By Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum 50мл

Some By Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum серум за лице, който ексфолира нежно и успокоява кожата, същевременно подсилва кожната бариера. Формулиран е с 14,5 % екстракт от Центела азиатика, 10.000 ppm екстракт от чаено дърво и три различни вида киселини.

45,00 лв.

СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ Some By Mi Galactomyces Pure Vitamin C Glow Serum 30мл

Some By Mi Galactomyces Pure Vitamin C Glow е серум за лице с озоряващо и изсветляващо действие, който съдържа 3% чиста аскорбинова киселина (витамин С) и 75% ферментационен филтрат Galactomyces.

45,00 лв.

СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ Some By Mi Retinol Intense Reactivating Serum 30мл

Серумът за лице Some By Mi Retinol Intense е чудесен продукт със съдържание на ретинол, ретинал и бакучиол. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-добра анти-ейдж грижа и ревитализиращ ефект.

56,00 лв.

КРЕМ ЗА ЛИЦЕ Some By Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle Cream 60г

Some By Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle Cream е успокояващ крем с лека текстура, който помага да се заздрави кожната бариера. Формулиран със 70,78% екстракт от Центела азиатика, 10.000 ppm екстракт от чаено дърво и четири билки.

48,00 лв.