24ч доставка! Оригинални продукти!
Menu
Кошница
Няма продукти в кошницата.
RSS

Блог постове от '2020' 'декември'

Битката на титаните Laneige Lip Sleeping Mask vs. Klavuuu Nourishing Care Lip Sleeping Mask - 0 Коментара

K-Beauty ентусиастите от цял свят издигат в култ маска LANEIGE Lip Sleeping Mask, определяйки я за най-добрата нощна грижа за устни. Дълги години славата и иконичният статус на този, наистина фантастичен, продукт отстават непоклатими ... до появата на нов играч на пазара, а именно Klavuuu Nourishing Care Lip Sleeping Mask. Какви са приликите, разликите и уникалните страни на тези две нощни маски за устни?

Състав: 

Въпреки големите прилики в ползите и крайния резултат в грижата за устните, тези два продукта притежават коренно различен ключов компонент в състава си. Максата на LANEIGE обединява екстракт от боровинка, червена боровинка, малина и ягода т.нар. комплекс Mixed Berry Complex. Тези съставки са богати на витамин C, нежно ексфолират и предпазват устните. Също така в маската се съдържат хиалуронова киселина и минерали за дълбока хидратация и формиране на защитна бариера за устните, по време на сън.

Ключовите компоненти при макста за устни на Klavuu са значително по-малко на брой, но внимателно селектирани и във висока концентрация, две неща които веднага печелят доверието на запалените по #skincare потребители.

Klavuuu Nourishing Care Lip Sleeping Mask е базирана на натурални масла, а именно авокадо, сладък бадем и кайсия. За разлика от LANEIGE, маската на Klavuu е без алкохол, което я прави по-подходяща за всеки, който е чувствителен към алкохол в продуктите за грижата за кожата.

Текстура и аромат: 

Тук си проличават големите разлики между двете маски. Маската на LANEIGE притежава много богата, гелообразна текстура и силен ягодов аромат. Освен класическата Berry нощна маска, продуктът се предлага във вариант Apple Lime (ябълка - лайм), Vanilla (ванилия), Grapefruit (грейпфрут) и Mint Choco (мента - шоколад). Текстурата на маската на Klavuu е по-сходна с тази на балсам и има по-изявен ванилов аромат. Ако за LANEIGE е характерна гъстата текстура на маската, то тази на Klavuu стои много леко и натурално на устните.

Коя от двете в по-добра? Това много зависи от личните Ви предпочитания.