Sun Protection

Предпазването на кожата от вредното UV лъчение е много важно не само за  временното и състояние, но и за удължаване на нейната младост и красота в продължение на много години.
Ето няколко факта за вредното въздействие от продължително излагане на слънце:
- излагането на слънце без специална защита може да причини изгаряния
- някои видове UV лъчи унищожават клетките, които стимулират естественото производство на колаген, което прави кожата по-стара преждевременно
- рискът от образуването на меланом се увеличава
Два вида UV лъчи са вредни за епидермиса: UVA и UVB лъчи.
1. UVA лъчите проникват дълбоко в кожата и унищожават клетките, които стимулират естественото производство на колаген, което води до преждевременно стареене. Лъчи от този спектър също могат да причинят алергични реакции.
2. UVB лъчите действат на повърхността, изгаряйки кожата. Заради това последва защитната реакция на организма - прекомерно производство на меланин - пигмента, който сам по себе си придава този ефект на кожа след слънчеви бани.
Азиатските слънцезащитни продукти за лице имат по-лека текстура. По консистенция те наподобяват по-скоро течна емулсия, която се разпределя лесно, мигновено се абсорбира и не оставя бели следи или усещане за лепкавост. Благодарение на това азиатските продукти за слънцезащита могат да се използват всеки ден и да се прилагат под грим.

Filters
View as Grid List
Sort by
Display per page

Kao Biore UV Aqua Rich Watery Essence SPF 50+ PA++++ 2019 Edition 50g

Biore UV Aqua Rich Watertery Essence SPF 50+ PA ++++ е лека слънцезащитна есенция на водна основа, която ефективно предпазва от вредните UV лъчи, предотвратявайки преждевременното стареене на кожата и слънчевите изгаряния.

36.00 лв.

Innisfree Daily Mild Sunscreen SPF50+PA++++ 50ml

Innisfree Daily Mild Sunscreen SPF50+PA++++ 50ml

36.00 лв.

Innisfree Moist Winter Barrier Sunscreen 35ml

Слънцезащитният крем Innisfree Moist Winter Barrier Sunscreen предпазва кожата и я поддържа хидратирана и свежа през студените зимни месеци.

35.00 лв.

SKIN&LAB Fre C Sun Lotion SPF 50/PA++++ 50ml

SKIN&LAB Fre C Sun Lotion SPF 50/PA++++ 50ml

36.00 лв.

Innisfree Intensive Long Lasting Sunscreen SPF50+ PA++++ 50ml

ИНТЕНЗИВЕН И ДЪЛГОТРАЕН СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ Innisfree Intensive Long Lasting Sunscreen SPF50+ PA++++ 50мл

40.00 лв.