24h Delivery. Genuine products.
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.

beplain

Корейският бранд beplain се фокусира върху ефективни продукти и грижа за кожата с минималистични формули и чисти натурални съставки, които са безопасни и утвърдени като EWG Green Safe. Без аромати и алкохол, продуктите на beplain са нежни и успокояващи кожата, особено за хора с чувствителна кожа. Истинска "Чиста красота" в основата си, продуктите на beplain имат за основен компонент растителни съставки, за да може кожата ви да се възползва от най-доброто от природата.

Брандът непрекъснато изследва и разработва екологични опаковъчни материали, а продуктите им не се тестват върху животни.

beplain вярва, че кожата ви постига оптимално здраве само когато сте емоционално стабилни и психически спокойни. Don’t worry, beplain!

Filters
View as Grid List
Sort by
Display per page

beplain Chamomile pH-Balanced Lotion 150ml

Chamomile pH-Balanced Lotion на корейския бранд beplain представлява хидратиращ лосион за лице с натурален състав и балансирано Ph, който не съдържа аромати и е подходящ за ежедневна грижа за проблемна кожа, склонна към раздразнения.

42,00 лв. 36,00 лв.

beplain Chamomile pH-Balanced Toner 190ml

Chamomile pH-Balanced Toner на корейския бранд beplain представлява освежаващ и хидратиращ тонер за лице с натурален състав и балансирано Ph, който не съдържа аромати и е подходящ за ежедневна грижа за проблемна кожа, склонна към раздразнения.

42,00 лв. 37,00 лв.

beplain Hyaluronic Aqua Moisturizer 80ml

Гел-крем с хиалуронова киселина beplain, който представлява перфектната ежедневна грижа за лице тип„ back to basics ", подходящ за всеки тип кожа.

32,00 лв. 29,00 лв.

beplain Cicaful Ampoule 30ml

Хидратираща ампула против акне с Центела Азиатика на корейският бранд beplain, подходяща за всеки тип кожа, но особено ефективна при проблемна и кожа, склонна към раздразнения.

42,00 лв. 37,00 лв.

beplain Vitamin Brightening Ampoule 30ml

Серумът е подходящ за всички възрастови групи и за всеки тип кожа, тъй като не само доставя на кожата витамини, но и възстановява нейният блясък и еластичност.

44,00 лв. 37,00 лв.

beplain Clean Ocean Non-Nano Mild Sunscreen SPF50+/ PA++++ 50ml

Слънцезащитният крем beplain Clean Ocean е слънцезащита с най-висок фактор и уникална формула „nano-free“, която е нежна към кожата и същевременно я предпазва от вредните UVA и UVB слънчеви лъчи.

44,00 лв.