24h Delivery. Genuine products.
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.

beplain

Корейският бранд beplain се фокусира върху ефективни продукти и грижа за кожата с минималистични формули и чисти натурални съставки, които са безопасни и утвърдени като EWG Green Safe. Без аромати и алкохол, продуктите на beplain са нежни и успокояващи кожата, особено за хора с чувствителна кожа. Истинска "Чиста красота" в основата си, продуктите на beplain имат за основен компонент растителни съставки, за да може кожата ви да се възползва от най-доброто от природата.

Брандът непрекъснато изследва и разработва екологични опаковъчни материали, а продуктите им не се тестват върху животни.

beplain вярва, че кожата ви постига оптимално здраве само когато сте емоционално стабилни и психически спокойни. Don’t worry, beplain!

Filters
View as Grid List
Sort by
Display per page

beplain Chamomile pH-Balanced Lotion 150ml

Chamomile pH-Balanced Lotion на корейския бранд beplain представлява хидратиращ лосион за лице с натурален състав и балансирано Ph, който не съдържа аромати и е подходящ за ежедневна грижа за проблемна кожа, склонна към раздразнения.

42,00 лв. 37,00 лв.

beplain Chamomile pH-Balanced Toner 190ml

Chamomile pH-Balanced Toner на корейския бранд beplain представлява освежаващ и хидратиращ тонер за лице с натурален състав и балансирано Ph, който не съдържа аромати и е подходящ за ежедневна грижа за проблемна кожа, склонна към раздразнения.

42,00 лв. 38,00 лв.

beplain Hyaluronic Aqua Moisturizer 80ml

Гел-крем с хиалуронова киселина beplain, който представлява перфектната ежедневна грижа за лице тип„ back to basics ", подходящ за всеки тип кожа.

32,00 лв.

beplain Cicaful Ampoule 30ml

Хидратираща ампула против акне с Центела Азиатика на корейският бранд beplain, подходяща за всеки тип кожа, но особено ефективна при проблемна и кожа, склонна към раздразнения.

42,00 лв. 39,00 лв.

beplain Vitamin Brightening Ampoule 30ml

Серумът е подходящ за всички възрастови групи и за всеки тип кожа, тъй като не само доставя на кожата витамини, но и възстановява нейният блясък и еластичност.

44,00 лв. 42,00 лв.

beplain Clean Ocean Non-Nano Mild Sunscreen SPF50+/ PA++++ 50ml

Слънцезащитният крем beplain Clean Ocean е слънцезащита с най-висок фактор и уникална формула „nano-free“, която е нежна към кожата и същевременно я предпазва от вредните UVA и UVB слънчеви лъчи.

44,00 лв. 40,00 лв.