24ч доставка! Оригинални продукти!
Menu
Кошница
Няма продукти в кошницата.

Laneige

Laneige вярва, че всеки притежава собствен чар. Вашата красота, която ви кара винаги да блестите с увереност - това е разбирането за искряща красота на Laneige. Брандът изследва взаимодействието между вода и кожа в продължение на 20 години. Чрез изследванията си Laneige научи, че влагата е ключът към жизнената и красива кожа, непреходна във времето. Перфектната и добре овлажнена кожа, която имаме при раждането си се променя като губи еластичността и мекотата си с годините. Laneige откри невероятната сила на влагата, която умножава ефектите от хидратиране, изсветляване и антистареене и разработи Water Science ™, основната технология на Laneige, чрез превръщане на източника на живот-водата, в експлозивна енергия на влагата.

Filters
Покажи като Матрица Списък
Подреди по
Покажи на страница

НОЩНА МАСКА ЗА ЛИЦЕ LANEIGE Water Sleeping Mask 15мл

Water Sleeping Mask на LANEIGE прави така, че кожата ви да изглежда отпочинала и възстановена дори и да сте спали само няколко часа. Маската е абсолютен бестселър!

€9,20

НОЩНА МАСКА ЗА УСТНИ LANEIGE Lip Sleeping Mask Berry 20г

Тази успокояваща маска преди лягане помага да се избегне напукването на устните, така че да можете да се събудите с устни, които се чувстват освежени, еластични и меки на допир.

€21,98

НОЩНА МАСКА ЗА УСТНИ LANEIGE Lip Sleeping Mask Berry 3г

Щедър слой от тази успокояваща маска преди лягане помага да се избегне напукването на устните, така че да можете да се събудите с устни, които се чувстват освежени, еластични и меки на допир.

€8,18

ГЕЛ ЗА ОЧИ LANEIGE Water Bank Eye Gel EX 25мл

Овлажняващ гел за очи LANEIGE Water Bank Eye Gel с 24-часово действие, съдържащ натурален екстракт от червена боровинка, който предоставя богата хидратация на вашата суха и уморена кожа.

€38,85

ХИДРАТИРАЩ КРЕМ LANEIGE Water Bank Hydro Cream EX 20мл

Чудесен крем за лице, който осигурява целодневна хидратация и овлажняване на кожата, за постигане на сияйна и здрава кожа. Подходящ за комбинирана и мазна кожа.

€13,80