24ч доставка! Оригинални продукти!
Menu
Кошница
Няма продукти в кошницата.

Анти-ейдж и Бръчки

С напредване на възрастта кожата започва да губи еластичност, което може да доведе до фини линии и бръчки. Кожата ви може също да се почувства  твърда и да покаже други признаци на стареене като дехидратация, груба текстура  и тъмни петна. Очната зона е едно от първите места, които показват признаци на стареене, като тъмни кръгове, бръчки от типа "пачи-крак" и подпухналост. Използването на крем против стареене-антиейдж  крем ежедневно,може да помогне за видимо намаляване на линиите и бръчките ви и  да подобри  и  други проблеми, като повехнала и груба текстура на  кожата. Ако използвате  атиейдж крем  ще повишите на нивата на хидратация на кожата  ви и  ще имате  гладка, здрава  и блестяща кожа.

Filters
Покажи като Матрица Списък
Подреди по
Покажи на страница

ВЪЗСТАНОВЯВАЩ КРЕМ IUNIK Black Snail Restore Cream 60мл

IUNIK Black Snail Restore Cream, представлява прекрасна анти-ейдж грижа, която може да ви помогне в изглаждането на преждевременно появилите се бръчки и фини линии по лицето.

34,00 лв.

НОЩНА МАСКА ЗА ЛИЦЕ С ЕКСТРАКТ ОТ ПРОПОЛИС И ВИТАМИНИ Iunik Propolis Vitamin Sleeping Mask 60мл

IUNIK Propolis Vitamin Sleeping Mask е мултифункционална нощна маска с кремообразна текстура, която овлажнява интензивно уморената кожа докато спите, но може да бъде използвана и през деня като подхранващ крем.

35,00 лв.

ТОНЕР ЗА ЛИЦЕ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА И ВИТАМИНИ IUNIK Vitamin Hyaluronic Acid Vitalizing Toner 200мл

Освежава и озарява кожата, намалява порите, подобрява еластичността на кожата, подхранва и я овлажнява интензивно.

38,00 лв.

СЕРУМ-ОЛИО С ЕКСТРАКТ ОТ ПЛОДОВЕ НОНИ IUNIK Noni Light Oil Serum 50мл

Лекият маслен серум IUNIK Noni Light Oil Serum поддържа кожата в отлично състояние, подхранва и успокоява, предпазва от появата на бръчки и я прави мека и приятна на допир.

42,00 лв. 29,00 лв.

ПАЧОВЕ ЗА ОЧИ YADAH Red Energy Eye Patch 60бр.

След употреба околоочната зона е видимо по-свежа, а признаците на умора (тъмни кръгове и подпухналост) значително намалели.

50,00 лв.

НОЩНА МАСКА С ОРИЗ COSRX Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask 60мл

Тази нощна маска с ориз е създадена да подхранва и овлажнява уморената кожа, докато спите.

41,00 лв.