24h Delivery. Genuine products.
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.

Yasumi

НА ЯПОНСКИ ЕЗИК "YASUMI" ОЗНАЧАВА РЕЛАКСАЦИЯ, ПОЧИВКА, ВАКАНЦИЯ

YASUMI е ексклузивен полски козметичен бранд с иновативни продукти и терапии, разработени и произведени от водещи лаборатории във Франция, Испания и Канада, изцяло вдъхновени от традициите и културата на Япония.

В основата на козметичния бранд YASUMI стои природата, философията, мъдростта, ритуалите и духовността на Далечния изток. Духовната връзка с природата е крайъгълният камък на японския начин на живот. Вниманието и уважението към всички живи същества са вкоренени в японската култура. В нея ритуалите са от съществено значение. Въпросът не е в бързото постигане на ефект, а по-скоро в изграждането на силна и хармонична връзка между ума и тялото.

Filters
View as Grid List
Sort by
Display per page

Yasumi Pro Vitamine C Shock cream mask set

С комплекта Yasumi Pro Vitamine C Shock можете по всяко време в уюта на дома си да се погрижите за кожата си с ефект, сравним с ефекта от процедура в салон за красота. Професионална маска, богата на антиоксидантни съставки и vit C, която намалява признаците на стареене на кожата! Комплектът съдържа: тубичка 50 мл., купичка, четка и малка брандирана кърпа за почистване на лице.

€19.94 €17.89

Yasumi Pro Ultimate Hydrating cream mask set

С комплекта Yasumi Pro Ultimate Hydrating можете по всяко време в уюта на дома си да се погрижите за кожата си с ефект, сравним с ефекта от процедура в салон за красота. Професионална крем маска за дълбока хидратация с морски колаген за гладка, мека и еластична кожа! Комплектът съдържа: тубичка 50 мл., купичка, четка и малка брандирана кърпа за почистване на лице.

€19.94

Yasumi Mamushi ARG Serum 15ml

Yasumi Mamushi ARG е изглаждащ серум за лице с Argireline невропептид Yasumi Mamushi AGR серум с 5% ArgirelineⓇ разтвор е предназначен за уплътняване, стягане и изглаждане на кожата и елиминиране на мимическите бръчки.

€19.94

Yasumi Pro Multi Action cream mask set

С комплекта Yasumi Pro Multi Action можете по всяко време в уюта на дома си да се погрижите за кожата си с ефект, сравним с ефекта от процедура в салон за красота. Multi Actionе нежна кремообразна професионална маска за лице, богата на успокояващи и противовъзпалителни съставки, специално разработена и за чувствителна кожа. Комплектът съдържа: тубичка 50 мл., купичка, четка и брандирана микрофибърна кърпа за почистване на лице.

€19.94