Custom Top Message

Защо да използваш азиатска (корейска) козметика?

Много хора са запознати с все по-популярния тренд в козметичната индустрия и познават добре корейските продукти. Но има и такива които изобщо не знаят за него, други са чували, но се съмняват в чудодейното действие и качествата на азиатските марки. Ние от ASIANBEAUTY имаме какво да кажем по темата ,както и да поясним защо трябва да пробваш поне веднъж корейски продукт за грижа за кожата, наистина ли техните продукти са по-добри от нашите и защо.

Известното френско списание „Мари Клер“ нарече Корея новата Суперсила в грижата на кожата, като призна, че корейските продукти за лице изпреварват в световен мащаб с 12 години всички останали, тъй като се използват най-новите технологии и иновации в производството на козметика.

Феноменът корейска(азиатска) красота K-Beauty и козметика придобива все по-голяма популярност и запалени почитатели. Причините за тази главоломно нарастваща популярност на азиатската козметика по целия свят са толкова много, че трудно бихме могли да ги обхванем накратко, поради което ще се спрем само на основните пет:

1. Стремеж към безупречна кожа

Азиатките жени смятат, че сияен тен не се постига за една нощ. Докато западните жени се грижат да прикрият несъвършенствата на кожата си с грим, корейките например са възпитавани от малки да се грижат ежедневно за кожата си, но не просто с третиране на повърхностния слой на кожата, а с подобряване нейните качества с превантивна цел. Азиатките вярват, че всеки може да подобри постепенно качествата на кожата си, както и че превенцията е винаги по-лесна от лечение и третиране на вече проявил се кожен проблем. Азиатските козметични брандове се стремят да отговорят на очакванията на взискателните си клиенти като предлагат продукти, които подпомагат превенцията и грижата за кожата чрез хидратиране и дълбоко подхранване.

2.Естествена красота в десет стъпки

Естествената красота е идеала за красота и съвършенство на азиатските жени. Не е тайна, че корейците стоят на челните места в класациите, що се отнася до продукти за грижа за кожата на лицето. Освен нужната козметика те стриктно спазват и някои основни правила. Ежедневният им козметичен ритуал е по-дълъг и се базира на десет основни стъпки.Той коренно се различава от този на западните жени, които се ограничават единствено с почистване на грима и ползване на крем. За да постигнат съвършената порцеланова кожа азиатките ежедневно и последователно използват десет козметични продукта в грижата за кожата си. Кои са 10-те стъпки в ежедневната грижа на корейките и защо е полезно да се спазват ще поясним в отделна публикация. Азиатските козметични брандове предлагат цялата гама от разнообразни и качествени тонери, ексфолианти, есенции, лосиони, серуми и кремове- неразделна част от корейския ритуал за красива кожа.

3. Уникални и натурални съставки

В корейската козметика ще откриете най-ефективните съставки, използвани на запад, както и много, които сигурно ще чуете за първи път. С впечатляващо голям репертоар, който включва новаторски съставки като слуз от охлюв и пчелна отрова, техните интригуващи нови формулировки могат да доведат до резултати, които никога не биха могли да бъдат постигнати преди. Но това е само върхът на айсберга. Азиатската грижа за кожата се отклонява от вредните химии и избира в да се съсредоточи върху това, което предлага природата- чисти ,естетсвени съставки в продуктите за овлажняване и лечение на кожата.

4. Иновативност и последни технологии

Кремове, шийт маски, нощни маски, маски за устни и такива за проблемна кожа – това са само малка част от уникалните продукти, които идват от Азия. От текстури и формули, които никога преди не сме виждали, до гениални опаковки, които не само изглеждат добре, но също така подпомагат по-лесното нанасяне, козметичните иновации в Азия- Южна Корея ,Япония и Тайван ще очароват и Вас.

5. Много високо качество на достъпна цена

В Азия потребителите са много взискателни към всичко, което слагат върху кожата си и имат високи очаквания дори от най-евтините продукти, поради което са в постоянно търсене най-доброто съотношение между качество и цена. Можем да обобщим, че цената на корейските продукти е достъпна за всеки и е еквивалентна на тази на не твърде скъпа козметична марка например. Качеството на азиатските козметичните продукти е високо и удовлетворява изискванията дори на най-претенциозния клиент.

Разгледай asianbeauty.bg – мястото, където ще намериш най-качествените азиатски брандове на достъпна цена и поръчай продукта, който си избрал! Погрижи се правилно за своята кожа!