24ч доставка! Оригинални продукти!
Menu
Кошница
Няма продукти в кошницата.

MITOMO

MITOMO е ексклузивна японска марка за висококачествена козметика, създадена през 2006 г. Продуктите, с които марката добива най-широка популярност в цял свят и е носител на редица международни награди, са козметичните лист-маски за лице, които са разработени и произведени в Токио, Япония. MITOMO предлага гама от висококачествени лист-маски и серуми за лице, които съдържат чисти традиционни японски съставки - зелен чай Матча, саке, оризов квас, масло от камелия и други стимулиращи кожата съставки, включително колаген, коензим Q10 и хиалуронова киселина. Лист-маските на MITOMO са от най-високо качество, изработени от натурални растителни фибри от бамбук, подходящи за всеки тип кожа, дори най-чувствителната.Всички продукти на MITOMO  се произвеждат със страст и всеотдайност и съответстват както на японските, така и на европейските изисквания за качество и безопасност.

Filters
Покажи като Матрица Списък
Подреди по
Покажи на страница

ШИЙТ МАСКА С АЛОЕ MITOMO Aloe Cherry Blossom Essence Mask 25г

Подхранваща маска с Алое и екстракт от Японска вишна Сакура MITOMO 25г Подхранващата и успокояваща маска с Алое и екстракт от Японска вишна Сакура на MITOMO е перфектната грижа за успокояване, изсветляване, овлажняване и подхранване кожата.

€5,09

ШИЙТ МАСКА С МАТЧА MITOMO Camellia Matcha Essence Mask 25г

Озаряваща маска за лице с екстракт от Японска камелия и Матча MITOMO 25г Подходяща е за всеки тип кожа.

€5,09

ШИЙТ МАСКА С КОЛАГЕН MITOMO Sheet Mask with Collagen and Lithospermum 25г

Съдържа хидролизиран колаген и еластин, които помагат за поддържане на младежкия вид на кожата.

€5,09

ШИЙТ МАКА СЪС ЗЛАТО MITOMO Gold Cherry Blossom Essence Mask 25г

Подмладяваща маска със злато и екстракт от Японска вишна Сакура MITOMO 25г Озаряващата и подмладяваща маска със злато и екстракт от Японска вишна Сакура на MITOMO е перфектната грижа за възстановяване и подхранване кожата.

€5,09

ШИЙТ МАСКА С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА MITOMO Hyaluronic Acid and Lithospermum Essence Mask 25г

Подмладяващата маска за лице с хиалуронова киселина и Lithospermum от серия Ukiyo-e осигурява еластичност, изсветляване, овлажняване и изглаждане на кожата.

€5,09

СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ СЪС САКЕ MITOMO Japanese Sake Elastic Serum 50мл

Интензивно овлажняващия и озаряващ серум за лице от серията Uruuru със Саке е разработен, за да помогне за намаляване на торбичките под очите, неравната, грапава кожа, фините линии по лицето, дълбоките бръчки на челото и около устата.

€35,76