24h Delivery. Genuine products.
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.
Filters
View as Grid List
Sort by
Display per page

Heimish Black Tea Mask Pack 110ml

Heimish Black Tea Mask Pack е енергизираща маска с отмиване, която ще освежи, възстанови и подхрани лицето ви сутринта. След продължителна употреба тенът става сияен, свеж и по-светъл.

43.00 лв.

YADAH Daily Cactus Green Mask 25ml

Шийт маската за лице на YADAH Daily Green Cactus Mask е нежна овлажняваща маска, която съдържа единствено чисти натурални съставки и може да се използва ежедневно дори от хора с много чувствителна и дехидратирана кожа.

6.00 лв.

YADAH Daily Cica Green Mask 25ml

Шийт маската за лице на YADAH Daily Cica Green Mask е нежна успокояваща маска, която съдържа единствено чисти натурални съставки и може да се използва ежедневно дори от хора с много чувствителна и склонна към раздразнения кожа.

6.00 лв.

YADAH Daily Nattō Collagen Green Mask 25ml

Шийт маската за лице на YADAH Daily Nattō Collagen Green Mask е нежна регенерираща, възстановяваща и подхранваща маска, която съдържа единствено чисти натурални съставки и може да се използва ежедневно дори от хора с много чувствителна, суха и дехидратирана кожа.

6.00 лв.

YADAH Red Energy Eye Patch 60patches

След употреба околоочната зона е видимо по-свежа, а признаците на умора (тъмни кръгове и подпухналост) значително намалели.

53.00 лв.

Benton Aloe Soothing Mask Pack 23g

Benton Aloe Soothing Mask Pack 23g

6.00 лв.