Frudia

Корейският бранд Frudia е резултат от 30 годишни изследвания, търсещи ефикасен и натурален начин и цялостна грижа за кожата. Растенията и плодовете богати на хранителни вещества и антиоксиданти, естествено защитават, подхранват и разкрасяват всеки тип кожа.

Frudia улавя тези удивителни хранителни вещества в продукт, като е изобретила и патентовала високотехнологичен процес на извличане на екстракти от плодове. Това е процес, който позволява да събира хранителни вещества от цели плодове - не само сокове и есенции.

Filters
View as Grid List
Sort by
Display per page

FRUDIA Citrus Brightening Cream 55g

Този крем има изсветляващ ефект, като не само озарява кожата, но и подобрява състоянието ѝ в рамките на 4 седмици.

€23.00

FRUDIA Citrus Brightening Serum 50g

Серумът FRUDIA Citrus Brightening Serum съдържа 71% екстракт от мандарина от корейският остров Jeju, която е много богата на витамин С и витамини.

€25.56

FRUDIA Citrus Brightening Toner 195ml

Тонерът FRUDIA Citrus Brightening Toner съдържа екстракт от мандарина от остров Jeju (86%), богат е на витамини и придава блясък на кожата.

€15.34 €14.31

FRUDIA Pomegranate Nutri-Moisturizing Cream 55g

Кремът за лице Frudia Pomegranate Nutri-Moisturizing Cream, с основен компонент 64% екстракт от нар, осигурява дълбоко хидратиране и подхранване на кожата.

€23.00

FRUDIA Pomegranate Nutri-Moisturizing Serum 50ml

Серумът за лице Frudia Pomegranate Nutri-Moisturizing Serum, с основен компонент 64% екстракт от нар, осигурява дълбоко хидратиране и подхранване на кожата.

€25.56

FRUDIA Pomegranate Nutri-Moisturizing Toner 195ml

Frudia Pomegranate Nutri-Moisturizing Toner е хидратиращ и подхранващ тонер за лице, с основен компонент 64% екстракт от нар.

€15.85 €14.82